Молитва святому Воніфатію від пияцтва: лікування алкоголізму

Серед християн молитва св. Воніфатію про зцілення від пияцтва стала практично найсильнішою. Кожен день до великомученика звертаються тисячі віруючих, щоб він допоміг у лікуванні проти алкоголізму. Ті, хто справді вірить в це, поправляються.

Даний текст містить інформацію російською мовою, як ефективніше вимовляти молитву Воніфатію. Відгуки православних показують, що дане прохання дуже дієве.

Молитва святому Воніфатію від пияцтва: лікування алкоголізму

Молитва Воніфатію від пияцтва

Благання, звернені до Творця, результативною тільки тоді, коли вона виголошена грамотно і з дотриманням церковних вимог. Але потрібно не забувати, що, якщо алкоголік не прагне сам позбутися патологічної залежності, молитва святому Воніфатію навряд чи йому допоможе.

Щоб моління допомогло, людина повинна сам вирішити, що кидає згубну звичку. Про своє остаточне бажання позбавитися від алкогольної залежності потрібно повідомити церковному служителю і дати обіцянку.

Можна вимовляти молитву Воніфатію так, щоб хворий цього не знав. В даному випадку близькі повинні просити у мученика Воніфатія за хворого і обіцяти, що спробують придушити потяг до алкоголю.

Молитву проти алкоголізму чоловіка або іншого родича вимовляють, враховуючи деякі особливості:

  • Висловлювати прохання милостивому Воніфатію ефективніше в період запою і під час ремісії, щоб не виникла маніфестація захворювання.
  • Іноді вже здорові люди знову починають прийом спиртного, вважаючи, що молитва святому Воніфатію знову допоможе. Щоб уникнути виникнення такої ситуації благання до великомученика повинні бути систематичними.
  • Правильно выговоренная прохання здатна повернути віру в свої сили.
  • Молитва проти алкоголізму здатна ефективно доповнити лікарську терапію, визначену фахівцем.

Молитва святому Воніфатію від пияцтва: лікування алкоголізму

Слід пам’ятати, що звертатися до мученику Воніфатію треба тільки з добрими намірами.

  • Якщо жінка хоче допомогти своєму синові, їй треба звернутися до материнського молитвословию. Додатково їй потрібно вибачитися перед праведником за свою дитину і обіцяти, що в майбутньому вона буде стежити за його вчинками.
  • Якщо віруючий просить не за себе, а за іншої людини, це прохання вважається самим щирим.
  • При проголошенні молитви Воніфатію треба додатково просити, щоб мученик вибачився перед Творцем за алкоголіка. Слід постійно думати про хворого і його швидке одужання.
  • Щоб великомученик не сумнівався у вашому доброму намірі, текст треба читати протягом 40 днів і дотримуватися посту.

    Молитва святому Воніфатію від пияцтва: лікування алкоголізму

    Молитва св. Воніфатію від пияцтва

    Короткий молитовний піснеспів, голос 4

    Мученик Твій, Творець, Боніфатій, у своєму стражданні прийняв вінець нетлінний від Тебе, Господа нашого. Та май силу твою, мучителів і демонів повергни, спаси наші душі молитвами.

    Короткий молитовний піснеспів, голос 4

    З усіх мучеників ти справжній мученик, що постраждав за Христа сильно, мощами вернувся ти, Боніфатій блаженний. Моли Бога нашого прийняти прощення провин.

    Розширене молитовний піснеспів, голос 4

    Освячення непорочне самовільно привело тебе, як від Діви тобі народитися охочому, милостивий Боніфатій.

    Розширене молитовний піснеспів, голос 6

    Зірка світла, прихід Сонця сповіщає, милостивий Боніфатій. Освітивши нас світлом, молися безперервно про всіх нас.

    Короткий урочистий молитовний піснеспів великомученику

    Величаємо тебе, великомученик Боніфатій, і почитаємо сильні страждання твої, що за Христа терпів і ти.

    Молитва святому Воніфатію

    Про святий мученик Боніфатій! Почуй мене, грішного, приносить від серця моління свої, і благав він Господа нашого пробачити всі мої гріхи, у веденні і за незнання мною зроблені. Ти, мученик Христовий! Будь зло супротивникам до Всевишнього заступником і помічником. Багато намагалися уникнути мереж гріховних, але були спіймані, не можуть вирватися, поки не допоможеш ти. А тому молюся до тебе: спаси мене, милосердний, від всіх бід своїм заступництвом, Божою благодаттю. Зараз і на віки віків. Амінь.

    Моління

    Спаси, Боже, і помилуй рабів Твоїх словами божественного Євангелія Твого. Нехай оселиться в них твоя благодать, очищаюча і просветляющая всього людини. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

    Молитва Воніфатію від пияцтва:

    О, милостивий і багатостраждальний Боніфатій! До твого заступництва взиваємо наших прохань не відкинь, почуй нас. Бачиш, брати і сестри наші, пияцтвом одержимі і порятунку не шукають. О, великомученик Боніфатій! Торкнися їхніх сердець Божою благодаттю, стримай від падінь гріховних, до рятівного стриманості доведи. Благав він Господа, заради кого ти страждав, простити гріхи наші, не отверни милості Своєї, зміцни в нас тверезість і цнотливість до кінця днів. Прийми моління матерів, про дітей сльози проливають; дружин, про мужів горюють, сиріт і убогих, п’яниць покинутих, всіх нас, до твоєї ікони наклоняющихся. І нехай прийде ця благання до Престолу Господа. Захисти нас від лукавого і підступів ворожих і благаннями визволи від вічного засудження.Благав він Творця подарувати любов до батьківщини, сильну і непохитну. Так вкриє нас Божа милість. Амінь.

    Молитва святому Воніфатію від пияцтва: лікування алкоголізму

    З життя великомученика

    Один чоловік, Боніфатій, віддавався неробству. Будучи в рабстві у однієї заможної римлянки, Аглаиды, він вдавався до плотських утіх і часто вживав вино.

    В один день коханці задумалися про необхідність відмивання душі від гріхів. Аглаида сказала, що дієвим методом очищення стане присутність багатьох ікон та мощей мучеників в будинку. Вона веліла Воніфатію відшукати останки святих. Але, збираючись у дорогу, він поцікавився, чи прийме подруга його мощі, якщо сам Боніфатій загине? Отримавши ствердну відповідь, коханець пішов на пошуки.

    Боніфатій був добрим чоловіком, співчував і допомагав убогим. В дорозі він постив, а в церквах благав у Бога відпущення гріхів.

    Прийшовши в Тарс, Боніфатій підтримав християн, і за це піддався сильним покарань і був убитий. Друзі викупили останки мандрівника за золото і повернули Аглаиде мертве тіло.

    Незабаром жінці приснився сон, в якому ангел наказав прийняти колишнього коханця як небесного покровителя. Аглаида поховала святі мощі, і на цьому місці збудувала церкву на честь святого мученика. Подарувавши своє майно біднякам, жінка постриглася в черниці, і залишок життя провів у нескінченних моліннях.

    З тих самих пір Боніфатій став захисником алкоголіків і людей, які ведуть розпусний спосіб життя. Його просять про заступництво перед Творцем як близькі алкоголіків, так і хворі, схильні до цієї згубної залежності.

    Моя довідка - Корисні поради