Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

Замислюєтеся, чи збережеться листування, якщо видалити Ватсап з телефону повністю? Давайте разом обговоримо це питання – ми знайшли кілька відмінних варіантів відповіді!

Чого очікувати і як зберегти інформацію

Відразу відповімо на часто виникає коментар: «Якщо видалити Wats Up, збережеться листування у співрозмовника?» Зрозуміло, так – ваші дії не мають ніякого відношення до чужих облікових записів. Контакти як і раніше будуть бачити історію повідомлень, навіть якщо ви деактивируете профіль на телефоні повністю.

Тепер спробуємо розібратися, куди діваються дані – і як їх не втратити. Зберігаються повідомлення у WhatsApp після видалення автоматично – ні. Але ви можете самостійно здійснити ряд дій, спрямованих на перенесення інформації.

Резервна копія

Що можна зробити:

  • Відкрийте програму і перейдіть до налаштувань (на Айфоне кнопка на панелі праворуч, Слова – три крапки-вгорі);

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

  • Увійдіть в розділ «Чати»;

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

  • Натисніть на кнопку «Резервна копія»;

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

  • Клацніть по іконці «…копіювання».

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

Важливо! До початку резервного копіювання необхідно підключити свій обліковий запис iCloud або Google Диска (залежить від марки пристрою). Тоді у вас збережеться листування, навіть якщо видалити Ватсап з телефону.

Інформація з резервної копії буде лежати в хмарному сховищі – ви зможете відновити її, коли будете завантажувати месенджер на це/інший пристрій. При установці з’явиться запит на відновлення даних їх копії! Це відмінний відповідь на питання, чи залишаться повідомлення, якщо видалити Ватсап.

Експорт

Другий варіант зберегти листування, якщо видалити Ватсап з телефону – експортувати потрібні чати!

  • Увійдіть в додаток і знайдіть діалог, який вас цікавить;
  • На Айфоне свайпните вліво, на Андроїд натисніть на три точки, спочатку виберіть пункт «Ще«;
Читайте також:
Як поставити фото на Ватсап в телефоні: інструкція

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

  • Виберіть пункт «Експорт» в меню;

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

  • Натисніть «Прикріпити медіа» або «Без файлів, в залежності від вашого бажання;
  • Виберіть, куди буде відправлено архів – на пошту, в іншій месенджер, збережений у файли на смартфоні.

Збережеться чи листування, якщо видалити Ватсап з телефону: відповідаємо

Які ще дії можна зробити, щоб відновити листування в Ватсапе? Замовте потрібні дані у одного – він зможе переслати особливо важливі повідомлення або фото, що збереглися у нього на телефоні.

Особлива можливість на Айфоне

Говорячи про те, чи зберігається переписка в WhatsApp після видалення, варто згадати про особливу функції Айфона:

  • Відкрийте настройки;
  • Перейдіть до розділу «Основні»;
  • Натисніть на кнопку «Сховище iPhone»;
  • Клікніть по значку «Вивантажити додаток».

Ця дія дозволяє видалити програму з телефону, але зберігає всі документи і дані, листування. При цьому ви не можете отримати до них доступ, але вони повернуться – як тільки ви відновите програму, заново скачавши її з Еп Стора.

Обговорили, зберігаються в Ватсапе видалені повідомлення – тепер ви знаєте доступні засоби і зможете перенести дані в надійне місце, перш ніж видалити програму. Удачі!

Моя довідка - Корисні поради