Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування для всіх друзів або сторонніх людей? Ми навчимо вас користуватися цікавою опцією месенджера, призначеної для підтримки приватності! Готові дізнатися нове і застосувати знання на практиці.

Вбудована опція

Докладно розповімо, як прибрати час відвідування в WhatsApp – це легко впорається навіть недосвідчений користувач! У чому полягає можливість? Інші люди не будуть бачити, коли ви останній раз були онлайн. Кому може знадобитися функція? Будь-якій людині – причини не важливі!

Готові приступати до справи, щоб прибрати дані? Нижче детальна інструкція:

  • Відкрийте програму;
  • На Айфоне натисніть на шестірню налаштувань на нижній панелі праворуч;
  • На Андроїді клікніть по трьом точкам праворуч вгорі і виберіть пункт «Налаштування» з випадаючого меню;

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

  • Відкрийте розділ «Обліковий запис» або «Аккаунт» (залежить від операційної системи);

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

  • Перейдіть на вкладку «Конфіденційність»;

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

  • Знайдіть значок «Був (-а)».

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

Саме в цьому меню можна прибрати час відвідування в Вотсапе! Якщо ви натиснете на сходинку, з’являться три доступних варіанти:

  • Все;
  • Мої контакти;
  • Ніхто.

Як в Ватсапе прибрати час останнього відвідування: вмикаємо опцію

Потрібно відзначити галочкою бажане значення і вийти – внесені зміни зберігаються автоматично. Що означають три доступних параметра, що дозволяють відключити час відвідування в WhatsApp?

  • Все – останній вхід в додаток буде видно будь-якому користувачеві;
  • Мої контакти – тільки люди з телефонної книги будуть бачити час останнього онлайну;
  • Ніхто – інформація прихована від будь-яких користувачів.

Як в Ватсапе відключити час останнього відвідування ми розповіли – є важлива інформація про роботу опції, про яку не можна промовчати. Якщо ви приймаєте рішення виставити певні налаштування конфіденційності, вони будуть працювати в обидві сторони. Як?

  • Ви вирішили прибрати дані про останньому вході для всіх – не зможете побачити, коли в мережі були інші користувачі.
Читайте також:
Як відкрити Ватсап на комп'ютері: два робочі варіанти

Нагадаємо, месенджер пропонує широкі налаштування приватності – додатково ви можете прибрати від чужих очей:

  • Фото профілю;
  • Відомості про себе;
  • Можливість додавання в групи;
  • Статус профілю;
  • Геодані;
  • Звіти про прочитання.

Також можна додавати користувачів у чорний список – тоді вони не зможуть вам писати і бачити дані облікового запису.

Ми відповіли на питання, як відключити в Вотсапе час відвідування для всіх або деяких користувачів? Зручна вбудована функція дозволяє уникнути небажаного спілкування і посилює конфіденційність профілю. Користуйтеся – це легко, ми дали самі докладні інструкції!

Моя довідка - Корисні поради