Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК

Користувачі ОК часто цікавляться, як закрити профіль в Однокласниках безкоштовно, щоб уникнути відвідування сторінки сторонніми. Така функція дійсно існує, але вона платна. Якщо ж людина не бажає купувати послугу, в налаштуваннях публічності на комп’ютері і телефоні він зможе частково обмежити доступ до свого облікового запису з боку незнайомих людей.

Функція «Закритий профіль» ОК

Опція «Закритий профіль» дозволяє заборонити доступ до своєї сторінки всім користувачам, крім доданих до списку людей. Вони не зможуть переглянути фотографії, поставити оцінки, написати повідомлення на форумі або виконати інші дії.

Щоб скористатися цією функцією, необхідно:

  1. Відкрити соціальну мережу в браузері.
  2. Натиснути на ім’я та прізвище під фотографією.Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  3. Перейти в «Налаштування».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  4. Вибрати «Публічність».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  5. Натиснути «Закрити профіль».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК

Думка экспертаЛика ТороповаМного часу проводжу в соціальних мережах, улюбленець – InstagramЕсли у користувача не придбана послуга, відбудеться перехід на сторінку оплати, де йому потрібно заплатити фіксовану суму. Це потрібно зробити один раз. Після того, як функція буде оплачена, можна буде відкривати і закривати свою сторінку необмежену кількість разів.

Щоб закрити профіль в Однокласниках з телефону, необхідно:

  1. Запустити додаток.
  2. Відкрити меню, натиснувши на кнопку зліва і вибрати «Налаштування публічності».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  3. У рядку «Закритий профіль» пересунути повзунок вправо.Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  4. При необхідності оплатити послугу.

Після цих дій сторінка користувача буде доступна тільки його друзям. Щоб відкрити її для інших людей, що перебувають в соціальній мережі, необхідно відключити опцію.

Як закрити профіль в ОК безкоштовно

Якщо користувач не бажає платити гроші, він не зможе зробити закритий профіль. Все, що йому буде доступно – встановлення обмежень на перегляд частини особистих даних сторонніми людьми. Дії доступні на комп’ютері і телефон.

Читайте також:
Як налаштувати відеодзвінки в Однокласниках на комп'ютері та телефон

На комп’ютері

Щоб безкоштовно приховати сторінку від сторонніх в браузері на ПК, необхідно:

  1. Завантажити ОК у браузері.
  2. У випадаючому списку під кнопкою з фотографією профілю вибрати «Змінити налаштування».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  3. Натиснути «Публічність».
  4. В розділі «Хто може бачити» можна приховати від незнайомих людей вік, другу половинку, підписки і передплатників, друзів, фотографії і замітки, відео та свята. Частину інформації можна приховати прибрати навіть від друзів.Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  5. Далі потрібно перегорнути сторінку вниз і в блоці «Додатково» зняти позначку навпроти рядка «Показувати мене в розділі «Люди зараз на сайті».Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  6. У цьому ж розділі можна заховати сторінку від пошукових сервісів.

Після виконання зазначених дій потрібно зберегти зміни.

На телефоні

Аналогічні налаштування можна виконати в додатку на телефоні. Необхідно:

  1. Завантажити додаток ОК.
  2. Свайпом вправо відкрити меню, перегорнути вниз, перейти в «Налаштування публічності».
  3. В розділі «Показувати» які дані будуть доступні тільки користувачу, його друзям або всім людям на сайті.Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  4. У блоці «Додатково» прибрати відображення сторінки в розділі «Люди зараз на сайті» та виявлення облікового запису пошуковими системами.Як закрити сторінку в Однокласниках на телефоні і ПК
  5. Зберегти зміни.

Щоб закрити обліковий запис від незнайомих користувачів через мобільну версію сайту, потрібно виконати ті ж дії, що і в браузері на ПК.

Функція «Закритий профіль» в Однокласниках дозволяє обмежити доступ до сторінки всім користувачам крім списку друзів. Вона платна, але отримується тільки один раз. Далі опцію можна включати і вимикати, якщо це необхідно, необмежену кількість разів. Безкоштовно можна приховати від сторонніх лише частину особистої інформації, включаючи фотографії і відео, нотатки, друзів, передплатників.

Моя довідка - Корисні поради