Як закрити бізнес акаунт у Инстаграме після оновлення 2020

Як закрити бізнес акаунт у Инстаграме, щоб розміщуються фотографії, відео, сторіс були доступні тільки для передплатників сторінки? Закривати облікові записи інтернет-магазинів, публічних і різних тематичних сторінок небажано із-за того, що так значно зменшиться охоплення цільової аудиторії, выкладываемая інформація більше не буде відображатися в розділі «Вибране», в результаті дізнатися про профілі ніхто не зможе.

Як закрити бізнес акаунт у Инстаграме після оновлення 2020

Якщо приховування інформації необхідно, нижче ми розглянемо детальну інструкція для смартфонів Apple і Android.

Можна закрити бізнес аккаунт в Instagram

В нових оновленнях для власників бізнес-акаунтів з активованою статистикою перегляду даних відвідування сторінки заблокувати профіль не вийде. Попередньо сторінку необхідно перевести в статус особистого облікового запису.

Для цього:

  1. Запускаємо додаток Instagram на смартфоні.
  2. Переходимо на сторінку свого профілю, натиснувши на гурток з аватаром у правому нижньому куті сайту.
  3. Клацаємо на кнопку з трьома смужками в правій верхній частині екрана (на Айфонах кнопка має вигляд шестерні).
  4. Вибираємо пункт «Налаштування» в самому низу меню.
  5. У розширеному розділі переходимо в меню «Акаунт», клацаємо на посилання «Перейти в особистий аккаунт».

Додаток сповістить, що після згоди на перехід буде закритий доступ до статистики та проведення промоакцій. Всі зроблені публікації та історії збережуться. Після того, як в закритому профілі більше не буде необхідності, можна легко повернутися назад на бізнес аккаунт.

Як закрити бізнес профіль инстаграме на телефоні

Публічний акаунт значно спрощує процес спостереження інших користувачів за новинами вашої компанії або інтернет-магазину. Якщо ви маєте намір постійно збільшувати кількість передплатників і розширювати свою аудиторію, то від закритого аккаунта краще відмовитися.

Читайте також:
Як накрутити коментарі в Инстаграме безкоштовно і швидко

Якщо інформацію все ж потрібно приховати з тих чи інших причин, скористайтеся одним із наведених нижче способів, залежно від того, на якому пристрої встановлено додаток Instagram.

З Айфона

Переконайтеся, що профіль переведений в особистий. Далі виконуйте інструкції, як зробити закритим бізнес акаунт у Instagram:

  1. Відкриваємо свою сторінку в соціальній мережі.
  2. Відкриваємо бічне меню програми, натиснувши на значок із зображенням шестерні в правому верхньому куті.
  3. Натискаємо на розділ «Налаштування» (знаходиться в самому низу меню).
  4. Переходимо в розділ «Конфіденційність».
  5. У підрозділі «Контакти», натисніть на пункт «Конфіденційність аккаунта», після чого встановлюємо перемикач в розділ «Вкл» біля пункту «Закритий аккаунт».

Як закрити бізнес акаунт у Инстаграме після оновлення 2020

З Андроїда

Процес закривання особистого аккаунту на смартфонах Android в додатку Instagram з останнім оновленням 2020 року ідентичний за винятком того, що для переходу в налаштування облікового запису необхідно натиснути на значок з трьома точками (а не шестерінкою) в правому верхньому куті на головній сторінці профілю.

Далі всі дії аналогічні.

Не забудьте знову відкрити рахунок і перевести його в стан «Бізнес», щоб залучати нових передплатників.

Як закрити бізнес акаунт у Инстаграме після оновлення 2020

Особливості закритого профілю

До основним особливостям закритого профілю в соціальній мережі можна віднести:

  • Всі фотографії, відео, історії стають доступні лише схваленим передплатникам вашого облікового запису.
  • Тепер, щоб переглянути профіль, іншим користувачам потрібно буде подати запит на підписку і дочекатися його схвалення.
  • Якщо опубліковані фото будуть продубльовані в інших соціальних мережах, вони стануть доступні всім користувачам, які перейдуть за посиланням.
  • Інші користувача зможуть надсилати вам повідомлення в Директ, навіть якщо вони не включені в список передплатників.
Моя довідка - Корисні поради