Як видалити передплатника в Instagram: програма для швидкого видалення неактивних передплатників і ботів

Як видалити передплатника в Instagram? Потреба в очищенні профілю від небажаних людей періодично з’являється у користувачів месенджера. В основному власники сторінок переслідують мету блокування доступу колишніх фоловерів до подробиць віртуальному житті.

Раніше цікаві особистості поступово можуть перетворитися в непотрібний інформаційний баласт, який заважає орієнтуватися в переліку передплатників. Також людина здатна відчувати неприємні почуття по відношенню до певного контингенту.

Незалежно від причин, подвигающих на фільтрацію списку друзів, в рамках статті розглянемо стек методів:

  • стирання записів про персони з блокуванням доступу;
  • стирання без блокування – позбавлення від неактивних «співмешканців» сторінки J;
  • оперативне видалення юзерів з френд-листа;
  • позбавлення одночасно від всіх передплатників;
  • затирання слідів перебування ботів;
  • додатки, що дозволяють досягти мети з очищення інформаційного простору.

Як видалити передплатників у Инстаграме, які підписалися на Вас

Якщо чиєсь перебування на сторінці стає нестерпним, дивіться, як видалити передплатника в Инстаграме:

  • виберіть розділ «Профіль» в основному переліку команд – зверху з’явиться інформація про кількість фоловерів робочого запису;
  • тапніте по цифрі у верхній частині кадру і побачите список фанатів J;
  • вкажіть дотиком на нік конкретного учасника – запуститься обліковий запис цікавить підписки;
  • клікніть по іконці стрілки або троеточию, щоб потрапити в меню;
  • в останньому натисніть на кнопку «Заблокувати користувача»;
  • у спливаючому вікні виберіть напис підтвердження переказу аккаунта в означений стан.
Читайте також:
Як завантажити історію в Instagram через комп'ютер

Коли Ви заблокували людини, він не здатний оформити підписку на Ваш профіль, якщо не буде розблокований.

Зазначене застереження означає, що, перш за все, знадобиться зняти бан з одного. Але і тоді обліковий запис відобразиться в підписки у фолловера – шанувальник самостійно підписується на Вашу сторінку.

Як швидко видалити передплатників у Инстаграме

  • відкрийте аккаунт соціальної мережі;Як видалити передплатника в Instagram: програма для швидкого видалення неактивних передплатників і ботів
  • зайдіть в переліку підписаних профілів;Як видалити передплатника в Instagram: програма для швидкого видалення неактивних передплатників і ботів
  • знайдіть людей, яких мають намір виключити із списку;
  • тапніте по троеточию поруч з найменуванням контакту.Як видалити передплатника в Instagram: програма для швидкого видалення неактивних передплатників і ботів

Після того, як швидко видаліть передплатників у Инстаграме представленим способом, знайомі зі своєї сторінки надалі, як і раніше, зможуть моніторити зміни у Вашому віртуальному житті. Також віддалений контингент здатний знову оформити підписку.

Заблокуйте і відразу зніміть блокування з одного. Тоді відбудеться взаємна відписка. Будьте обережні – рекомендований ліміт таких операцій становить 30 штук за день.

Як відписати від себе людини в Инстаграме не блокуючи: видаляємо неактивних передплатників

Якщо попередня методика здалася повільною і прагнете оперативно позбутися «мертвих» фоловерів, дивіться алгоритм. Останній актуальний у разі потреби закриття доступу цілого ряду користувачів:

  • відкрийте офіційний клієнт Инстаграма;
  • клікніть по троеточию вгорі праворуч;
  • у фреймі натисніть на іконку запуску конфігурації;
  • відшукайте рядок під назвою «Закритий аккаунт»;
  • поставте перемикач поруч із знайденої кнопкою в активний стан;
  • перейдіть в розділ фоловерів (тап за кількістю передплатників біля аватарки профілю);
  • клікніть по назві облікового запису, з якою не судилося переглядати Ваш контент J;
  • торкніться кахлі 3 точок;
  • перед тим, як видалити передплатника в Инстаграме у спливаючому меню позначте рядок з відповідним написом.

Описаний спосіб так само передбачає подальший моніторинг змін на сторінці неактивними людьми.

Як видалити всіх передплатників одним разом з допомогою програми

Метод автоматизації стирання неугодних профілів полягає у застосуванні спеціалізованих утиліт. Зараз приділимо увагу конкретного ПЗ під назвою Cleaner for Instagram. Додаток розраховане на масове видалення передплатників, які не хочуть проявляти соціальну активність J

Читайте також:
Де смайлики в Инстаграме на андроїд: де беруть рухаються смайли для сторіс в Instagram

Досягти мети можливо із застосуванням однієї кнопки. Нижче представлений алгоритм необхідних дій:

  • запустіть встановлений софт для роботи з Instagram;
  • увійдіть в новий обліковий запис шляхом набору реєстраційних відомостей від медіамайданчики;
  • тапніте по напису «Agree» для підтвердження використання Cleaner for Instagram;
  • клікніть по кнопці «Followers» в нижній частині вікна, що з’явилося;
  • вкажіть довгим тапом цікавлять профілі;
  • торкніться кахлі блискавки внизу праворуч для стирання юзерів;
  • як видалити всіх передплатників у Инстаграме? На вибір є кілька схем:
    • з блокуванням людей (рядок «Block»);
    • позбавлення від передплатників, не блокуючи останніх («Block and unblock»).

Як видалити ботів в Инстаграме

Щоб упорядкувати стек фоловерів, учасник месенджера може застосувати Instaplus. Зазначений сервіс виручає, коли передплатників числиться багато людей. Перші 5 днів після оформлення облікового запису на сайті дають право на безкоштовне використання послуг.

Для початку застосування Instaplus:

  • зареєструйтеся;
  • прив’яжіть до сервісу профіль соцмережі;
  • виберіть пункт додати завдання;
  • клікніть по «Відпису»;
  • відзначте напис «Блокування за списком»;
  • виділіть ботів або просто зайві контакти;
  • позначте кількість контактів, з якими потрібно порвати віртуальні відносини.

Обережно поставтеся до роботи порталу. По-перше, не виставляйте чисельність щодня заблокованих людей вище обмежень, прописаних адміністрацією Инсты. По-друге, віддайте перевагу масової очищення процес поступового видалення, коли володієте скромною базою фоловерів.

Програма для видалення передплатників в Instagram

Чергове додаток, вирішальне питання того, як видалити передплатників у Инстаграме. Софт вміє прибирати сліди перебування півтори сотні людей у Вашому списку. Мова йде про InstaFollow, що допомагає швидко позбутися неугодного контингенту. Щоб запустити утиліту, дотримуйтеся наступного способу організації роботи:

  • інсталюйте і відкрийте софт на портативному гаджеті;
  • пройдіть авторизацію в соціальній мережі з програми для видалення;
  • вкажіть реєстраційну інформацію;
  • внизу дисплея відображаються групи шанувальників:
    • «Fans» містить набір користувачів, добавившихся до Вас в друзі;
    • «Following» – юзери, на яких оформив передплату власник профілю;
    • взаємні підписки представлені в групі «MutualFriends»;
    • «Non-Followers» – категорія учасників Инсты, яка не додала Вас у друзі, але Ви додали їх;
  • відшукайте людини у групах і тапніте по слову «Відписатися» біля аватарки.
Читайте також:
Як дивитися інформацію про чужому акаунті в Инстаграме — огляд функції

Якщо видалити передплатника в Инстаграме, він буде бачити мої публікації?

На відміну від безкомпромісного блокування при простому видаленні юзери в подальшому здатні стежити за подробицями віртуальному житті. Як видалити передплатників у Инстаграме і закриєте обліковий запис, врахуйте, що для непідписаних людей закритий доступ до контенту, який знаходиться за виставленої геолокаціі і хэштегам.

При всьому цьому коментарі і зазначені сердечка від віддаленого користувача нікуди не діваються. Стирається названое вміст виключно ручним способом.

Чи можна в Инстаграме видалити передплатника (не відмічено для нього)

Відповімо на делікатне запитання з приводу конспірації при проведенні даної процедури. За промовчанням під час блокування (або без блокування, але з використанням видалення) система не надсилає повідомлення. Тому є шанс, що людина миттєво не дізнається про Ваші витівки J

Однак учасник медіамайданчики, якого позбавили членства в передплатників, з часом виявить у себе в профілі зменшення кількості фоловерів. Також при блокуванні помітно стирання публікацій та інших елементів інтерфейсу, що наочно показано на скріншоті нижче. Заберуться пости і елементи управління контактами з людиною.

Моя довідка - Корисні поради