Як прибрати статистику в Инстаграмме і закрити профіль: на Андроїд і Айфоні

Як прибрати статистику в instagram, запитують люди, у яких відпала необхідність в аналізі даних. Статистика показує важливі відомості. Скільки переглядів набрала публікація. Кількість збережень. Охоплення і залученість користувачів. Для того, щоб відключити її, потрібно перевести профіль звичайний.

Як прибрати статистику в Инстаграме: основні способи

Instagram дозволяє вибирати вид профілю. Доступні три типи акаунтів. Для особистого використання, бізнес-аккаунти і авторські, спеціально розроблені з урахуванням потреб письменників. Статистика доступна тільки на останніх двох видах сторінок. Тому основним і єдиним способом відключення статистики є переклад профілю в особистий тип. Доцільно видалення опції контролю за аудиторією, кожен вирішує сам.
Щоб це зробити:

  1. Зайдіть у свій профіль.
  2. Виберіть налаштування програми.
  3. Відкрийте вкладку акаунти.
  4. Там прокрутіть вниз до кінця і побачите клавіші переходу.

Покроково ви можете подивитися як відключити статистику в instagram на скріншотах

Як прибрати статистику в Инстаграмме і закрити профіль: на Андроїд і Айфоні Як прибрати статистику в Инстаграмме і закрити профіль: на Андроїд і Айфоні

Як скасувати статистику в Инстаграме і закрити аккаунт на телефоні

Статистичні дані доступні за умови відкритого доступу до профілю сторонніх людей. Іноді з’являється необхідність заборонити переглядати профіль всім підряд. Потрібно мати на увазі, що профілі бізнесу і авторів спочатку публічні. Це природно. Задумка адміністраторів фото мережі така, щоб просування було максимально швидким і зручним. Хитрі смм-фахівці роблять наступне.

Кидають в якості банерів початок якогось ролика, здатного зацікавити аудиторію. Людина, переглядаючи відео, натикається на відсутність кінцівки. Для перегляду пропонується пройти в аккаунт і підписатися на нього. Сторінка, звичайно, буде закритою. Робиться це для примусового підписання та збільшення кількості фоловерів. Доки ви дочекаєтеся схвалення від пабліка на вступ, вже забудете, що дивилися. На це і розрахунок, «авось хтось та залишиться». Чи це чесно по відношенню до користувачів? Не зовсім, але це працює. Отже, розберемо, як обмежити доступ непотрібних людей на різних платформах.

Читайте також:
Обробка роликів для Instagram

На Андроїді

Ми вже розібралися в тому, що скасування статистики потребує перекладу профілю на особистий тип. Для того, щоб сховати інформацію, це не обов’язково. Досить вибрати налаштування в правому нижньому кутку програми. Після чого переходимо у вкладку конфіденційність. Спускаючись натикаємося на графу «конфіденційність облікового запису». Клацаємо повзунком на закритий аккаунт. Готово – ваш блог закритий.

На Айфоне

IOS спочатку адаптована під фото додаток. Тому всі новинки і фішки тестуються на них. Коли у шанувальників мережі з’явилася можливість обмежувати доступ, всі кинулися масово перевіряти оновлення. Тільки потім стало видно всі плюси і мінуси такої сторінки. Якщо ви потайний чоловік, і користуєтеся айфоном, то обмежити перегляди легко. У айфонів система нічим не відрізняється від «зеленого чоловічка». Потрібно пройти в список параметрів і закрити сторінку. Для наочності додані скріншоти покрокових дій.

Моя довідка - Корисні поради