Як подивитися хто дивився історію в Instagram

Ще близько 2-х років тому розробники соціальної мережі Instagram додали в програму новий розділ, який назвали «Оповідання», тобто Stories. Тут можна розмістити інформацію про себе або будь-які події в будь-якому вигляді, наприклад, як текст, відео або фотографії. Крім цього сюди можна накласти звук, але єдина умова при цьому, подія має відбуватися прямо зараз.

У зв’язку з цим, багатьом користувачам стало цікаво, чи можна якось подивитись, дивився хтось їх тільки що створену історію в Instagram. Разом з цим не варто розраховувати на те, що вона залишиться назавжди. Через 24 години ця інформація буде автоматично видалена, так як вже не буде актуальною на думку розробників. Також не варто забувати, що це значно перевантажує роботу додатка.

Чи можна дізнатися хто дивився ваші сторіс

Деякі користувачі, після публікації історії поспішають подивитися, чи бачив хтось її чи ні. Якщо говорити про звичайних публікаціях, зараз немає можливості побачити, хто їх переглядав, а хто ні, але говорячи про сторіс, ця функція буде доступною. Побачити цю інформацію зможе тільки той чоловік, який додав Stories.

Навіть якщо користувач публікує одночасно кілька фотографій або відео, він зможе побачити перегляди кожного з них. Більшою мірою це корисно для людей, ведучих яку-небудь статистику або бажають отримати інформацію про постійних читачів і глядачів.

Як подивитися хто дивився історію в Instagram

Як подивитися, хто бачив історії

Щоб побачити в Инстаграме, хто дивився опубліковані історії, потрібно виконати кілька простих дій, а саме:

  • Для початку потрібно відкрити програму, торкнутися фотографії профілю і перейти до перегляду.
  • В нижній частині екрану можна буде знайти значок, що позначає кількість переглядів, на нього треба натиснути.
  • Після цього, в высветившемся вікні можна буде побачити кожного користувача, який встиг переглянути цю інформацію. Для перегляду всього списку можна прогорнути вниз.
  • Якщо натиснути на певного користувача, можна відразу перейти на його сторінку та при бажанні підписатися.
Читайте також:
Краща програма для Инстаграма для фото публікацій

Як приховати історії в instagram

Ще однією корисною функцією для багатьох користувачів Инстаграма буде можливість приховати доступ до історії. Це створено для того, щоб сторонні люди не могли переглядати сторіс людини, якщо він цього не бажає. Далеко не кожен хоче ділитися особистою інформацією з незнайомцями. Але, якщо приховати її від певного користувача, вже не буде можливості дізнатися про людей, які бачили Stories.

Зверніть увагу! Таку ж ситуацію можна спостерігати з можливістю побачити статус людини онлайн. Це функція стає доступною тільки після того, як вона активована в обох користувачів. Але, якщо приховати статус від усіх людей, він перестане бути видним і для людини, який відключив свої налаштування цю функцію.

Як подивитися хто дивився історію в Instagram

Чиї історії можна переглядати

Якщо підписатися на певної людини, його викладена інформація в сторіс буде постійно оновлюватися і з’являтися у верхній частині екрана в додатку. Якщо нове викладене відео або фотографія ще не переглянута, головна фотографія профілю буде мати кольоровий ореол. Для перегляду досить натиснути на цю аватарку профілю.

Всі розповіді будуть змінюватися автоматично, але їх можна і перегортати за допомогою натискання на ліву або праву частину екрана. Іноді тут можна помітити спеціальні стрілки для таких дій. Якщо це відео, при натисканні воно може відразу перелистнуться на наступне або промотаться на кілька секунд.

Можна відключати чиї-небудь історії, якщо вони не цікаві

Навіть якщо на певної людини є підписка, його Stories можна спокійно відключити, щоб не відволікатися на них. Щоб це зробити, у стрічці новин потрібно знайти розповідь від такої людини, натиснути на нього пальцем і потримати кілька секунд. Після цього з’явиться меню з пропозицією приховати покази. Якщо підтвердити це дія, в подальшому його Stories не будуть відображатися у Стрічці новин.

Зверніть увагу! Для відновлення показу, потрібно перегорнути стрічку вниз, щоб знайти профілі користувачів і виконати ті ж дії після чого, на екрані висвітиться пропозицію про відновлення показу додаються історій даними людиною.

Хто бачить історії користувача

Той, хто зможе побачити викладене відео і фото в Инстаграме в сторіс залежить від виставлених налаштувань приватності. Якщо закрити свій профіль, перегляд доступний тільки для людей, які підписалися на цю сторінку і надалі були прийняті в друзі. Це означає, що після отримання повідомлення, власник облікового запису повинен підтвердити підписку. Таким чином, якщо профіль закритий, жоден сторонній людина при всьому бажанні не зможе переглянути викладене на сторінці.

Читайте також:
Як додати фото в Instagram з комп'ютера: як завантажити, викласти і опублікувати

Але, якщо обмеження не встановлено, цю інформацію можуть побачити всі люди, навіть якщо вони не є передплатниками сторінки. Для цього їм достатньо натиснути на головну сторінку і після, перед ними відкриється інформація з текстом, фотографіями або викладеним відео, завжди можна дізнатися, хто дивився відео. У зв’язку з цим, якщо це особистий аккаунт людини, він швидше за все віддасть перевагу приховати сиорис від сторонніх очей, щоб ніхто не зміг переглядати його історії.

Але, якщо ця сторінка, чиєю метою є набір якомога більшої кількості передплатників, можливо, Stories краще залишити відкритими. Бо якщо це якісь веселі картинки, фотографії тварин або пейзажі, переглядаючи їх, у людей буде виникати бажання підписатися на неї.

У більшості випадків, закривати аккаунт від людей, власники цих сторінок віддають перевагу тоді, коли кількість передплатників перевалює як мінімум за 100 тисяч. Цей хід також є привабливим для народу, так як їм стає цікаво, чому на цю сторінку підписано стільки людей тому, для перегляду тутешнього контенту їм у будь-якому випадку доведеться відправити запит на підписку.

Моя довідка - Корисні поради