Як закрити профіль на Facebook від індексування пошуковими системами

Користувачі інтернету, що навіть не виконали вхід на Facebook, можуть побачити зміст опубліковане Вами зі статусом «загальнодоступне», а також публічну інформацію, наприклад, ім’я і прізвище, фотографії профілю, фото фону, стать і країну.

Профіль Facebook в пошукових системах

Щоб визначити, чи можуть інші пошукові системи відображати посилання на ваш профіль у соціальній мережі Facebook:

  1. Натисніть на значок Як закрити профіль на Facebook від індексування пошуковими системами в правому верхньому кутку будь-якої сторінки Facebook і виберіть Параметри.
  2. Натисніть Конфіденційність в лівій колонці.
  3. У розділі Хто може мене знайти? натисніть кнопку Хочете Ви, щоб у пошукових системах було посилання на вашу Хроніку?

    Як закрити профіль на Facebook від індексування пошуковими системами

  4. Виберіть відповідне поле.

Цей параметр визначає, чи буде відображатися посилання на ваш профіль, якщо хтось спробує знайти за допомогою пошукової системи.

Незалежно від цієї установки, результати пошуку можуть містити вашу загальнодоступну інформацію. Ці відомості включають матеріали, розміщені Вами з установкою Публічні повідомлення та коментарі на загальнодоступних сторінках і групах, а також повідомлення, додані на Форумі.

Чому повідомлення індексуються пошуковими системами

Повідомлення, опубліковані на відкритому форумі Facebook (наприклад, на сторінках, у відкритих групах або на форумі в Центрі довідки) можуть виводитися в результатах пошукових систем, таких як Yahoo і Google.

Facebook не має контролю над змістом розташованим в кеші пошукових систем. Якщо ви хочете видалити опубліковане вміст із веб-браузера, ви можете:

  • Видалити вихідне повідомлення. Після цього вміст може відображатися в результатах пошуку, але посилання на нього не буде діяти.
  • Зв’язатися зі службою технічної підтримки конкретної пошукової системи. Якщо ви хочете видалити результат пошуку в повному обсязі, зв’яжіться з компанією, що надає пошукові послуги.
Читайте також:
Зробити facebook групи для бізнесу і не тільки

Профіль продовжує з’являтися в результатах пошуку

Налаштування доступу пошукових система до вашого профілю на Facebook вказує на те, чи може людина побачити ваші ім’я і прізвище, та іншу публічну інформацію, в результатах пошуку.

Однак, ці відомості можуть бути збережені в кеш-пам’яті або пам’яті вашого браузера. До наступного оновлення системи пошуку і видалення старої посилання ця інформація може бути видно в пошуку, але буде недоступна при переході по посиланню.

Facebook не має контролю над змістом розташованим в кеші інших пошукових систем. Якщо ви хочете негайно видалити профіль, зверніться безпосередньо в службу підтримки компанії, яка адмініструє пошукову систему.

Моя довідка - Корисні поради