Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

За останніми дослідженнями, майже половина населення нашої країни має реєстрацію в соціальних мережах. Люди спілкуються, заводять нові знайомства і ведуть бізнес за допомогою соцмереж. Чим більше віртуального спілкування стає у світі, тим частіше з’являється бажання приховати своє життя від сторонніх очей. Перш ніж зареєструватися на сайті і почати ділитися особистими подробицями з мільйонною аудиторією, необхідно переконатися, чи можна буде потім видалити свої дані……………….

? Розберемося, як видалити сторінку або профіль у фейсбук з різних пристроїв, можна зробити це з телефону або необхідний доступ до комп’ютера.

 

Зникнути з соц мережі :

Андроїд — не дроїд, видалити сторінку допоможе Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Причиною для видалення облікового запису часто буває поспішне рішення, звичайна образа або сварка. Тому розробники передбачили 2 способи віддалитися з соціальної мережі:?

  1. Деактивироваться на час. Зовні все виглядає так, як ніби такої людини взагалі немає на сайті, але завжди є можливість повернутися і продовжити спілкування з друзями. Хроніка і результати пошуку перестануть видавати інформацію про тимчасово деактивированном профілі, залишаться лише особисті повідомлення, відправлені друзям.
  2. Видалення облікового запису повністю. Інформація видаляється повністю безповоротно з усіх куточків соціальної мережі, залишаться лише повідомлення у друзів.

 

Фото Інструктаж : ?

 

  1. Вибираємо сторінку Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди
  2. Видаляємо їїЯк видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Ну так от і все Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди ?

Тимчасова деактивація

Багато акаунти в фейсбук зберігають в собі величезну кількість різної інформації: контакти, листування, фото, відео та багато іншого. Для того щоб не втратити щось важливе, можна тимчасово піти з сайту і повернутися в будь-який час.

Є такий спосіб, як видалити сторінку фейсбук тимчасово, не обов’язково мати під рукою комп’ютер, можна зробити це і з андроїда, підійде будь-який мобільний пристрій з цією операційною системою:

  1. У мобільному додатку у верхній частині екрана вибрати вкладку, позначену трьома горизонтальними смужками. Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди
  2. У меню, знайти рядок «Налаштування облікового запису».Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди
  3. Вибрати другий рядок зверху «Безпека».
  4. Справа відкриється вікно налаштувань безпеки, в правому нижньому кутку – кнопка «Вимкнути».
  5. Після натискання, система запросить підтвердити свої дії і ввести пароль.
Читайте також:
Аккаунт Фейсбук купити, продати, здати в оренду старий акк

Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Як видалити сторінку в фейсбук з Андроїда назавжди

Для того щоб зробити профіль знову активним, досить просто увійти на сайт під своїм логіном і паролем. Якщо авторизуватися на будь-якому сторонньому ресурсі за допомогою облікового запису фейсбук, це також спричинить за собою відновлення облікового запису.

У будь-якому випадку, спочатку на електронну пошту або мобільний телефон прийде запит на підтвердження своїх дій.

Це зроблено для того, щоб зловмисники не могли використовувати тимчасово неактивні профілі в своїх цілях. Тому, якщо спроб відновити обліковий запис не було, а запит був отриманий, потрібно терміново змінити пароль від облікового запису електронної пошти.

Незалежно від того, чи є активний профіль у фейсбуці, месенджер буде продовжувати працювати. Це зручний сервіс для швидкої листування, але при бажанні він також може бути тимчасово деактивовано:

  1. У додатку месенджер в лівому верхньому кутку натиснути на фото свого профілю.
  2. Відкриється меню, в якому необхідно вибрати рядок «Юридична інформація та умови».
  3. Натиснути кнопку «Деактивувати мессенджер».
  4. Ввести пароль і підтвердити деактивацію.

 

Після видалення слід мати на увазі той факт, що якщо при реєстрації на інших сайтах використовувалася авторизація через фейсбук, увійти, наприклад на Pinterest або Spotify вже не вийде.

Перші 30 днів після цієї процедури є можливість відмовитися від повного видалення. Для цього необхідно просто профіль увійти під своїм паролем і вибрати «Скасувати видалення».

Відразу стерти всі дані з системи неможливо, так як будь-яка активність залишає безліч слідів. Тому повністю весь процес видалення може тривати до 90 днів.

Моя довідка - Корисні поради