Як видалити сторінку, аккаунт на Facebook, видалення бізнес сторінки

У «Фейсбуці» можливий лише один аккаунт (обліковий запис). Він же вважається профілем. Сторінки створюються і використовуються для реклами та оплати послуг. Їх може бути декілька. Є простий спосіб, як видалити сторінку в «Фейсбуці» назавжди, залишивши або деактивувати аккаунт.

Як видалити сторінку, аккаунт на Facebook, видалення бізнес сторінкиВидалення облікового запису.

Деактивація аккаунта в «Фейсбук»

Деактивація облікового запису передбачає її тимчасове призупинення і часткове приховування від інших людей. Вся інформація зберігається, і можна в будь-який момент зайти на сторінку, активувавши її.

При деактивації профіль може бачити тільки власник, однак деяка інформація, надіслана іншим користувачам, все ще залишається доступною. Контакти бачать ім’я деактивованою облікового запису в списку друзів.

При тимчасовому приховування все ще існує можливість користуватися месенджером, крім того, користувачі будуть бачити фото аккаунта в листуванні, а також зможуть знайти вас по імені для надсилання повідомлення.

Для деактивації на Facebook виконується наступне:

  1. Натиснути на значок «Меню» у верхньому куті.
  2. Перейти у «Settings», потім – «Your information».
  3. Клікнути на «Deactivation and deletion».
  4. Вибрати «Deactivation», потім – «Go to removal».
  5. Виконати інструкцію (за бажанням завантажити фото і залишити месенджер).

Щоб повернути аккаунт, достатньо здійснити вхід в нього. Потрібно буде підтвердити дію за електронною поштою або номером телефону, які використовувалися при реєстрації. При вході видно, що інформація на місці і історія месенджера не була очищена.

Як видалити сторінку, аккаунт на Facebook, видалення бізнес сторінкиДію потрібно підтвердити по електронній пошті.

У чому різниця між видаленням профілю сторінки

При реєстрації кожен користувач отримує профіль, який містить загальнодоступну інформацію про людину, включаючи ім’я, рік народження, місце проживання, фото. Профіль не може використовуватися в комерційних цілях.

Читайте також:
Налаштування та обмеження участі у спільнотах на Facebook

Сторінка же створюється з облікового запису і не може існувати без неї. За параметрами вона схожа на базовий аккаунт, але має додаткові інструменти. Допускається створення декількох сторінок, а також їх використання для реклами та оплати послуг.

При видаленні профілю назовсім одночасно анулюються всі сторінки. Керувати ними вже не буде можливості. Така міра стирає дані користувача цій соціальній мережі: ліквідуються всі публікації, фото, листування з друзями.

«Фейсбук» вжив заходів, щоб захистити користувачів від необдуманих рішень. Протягом 14 днів після повного видалення облікового запису її можна відновити, повернувши всі пости і листування. Для цього досить зайти в «Фейсбук» і підтвердити повернення.

При стиранні всієї інформації сторінки профіль не страждає. Сторінку можна деактивувати без відновлення або тимчасово закрити від перегляду іншими користувачами. Подібний спосіб передбачає стирання даних окремого елемента аккаунта і не впливає на нього.

Як видалити обліковий запис «Фейсбук»

Для видалення облікового запису, потрібно буде повна браузерна версія «Фейсбуку». Зробити це з мобільного (з айфона або Android), використовуючи безкоштовне офіційне додаток, не вийде. Але можна провести процедуру зі смартфона, якщо заходити з браузера.

Як видалити сторінку, аккаунт на Facebook, видалення бізнес сторінкиВидалити аккаунт можна з iphone або Android.

Є 3 основних варіанти видалення:

  • з ПК;
  • з телефону;
  • якщо забутий пароль або потрібно мати справу з заблокованим аккаунтом.

Якщо втрачений пароль

Якщо користувач забув пароль та логін, перед видаленням облікового запису їх слід відновити. Але потрібно обов’язково мати доступ до пошти або номер мобільного, що використовувалися при реєстрації.

Порядок дій наступний:

  1. На сторінці входу натиснути «Forgot Account?».
  2. У вікні вказати e-mail або номер телефону.
  3. Отримати листа на пошту або код на телефон для відновлення.
Читайте також:
7 дій, які допоможуть підвищити безпеку облікового запису Facebook

Після виконання цих дій вказується новий пароль, який буде використовуватися для входу. Якщо забули логін, потрібно подивитися на URL в адресному рядку, перебуваючи на своїй сторінці. Набір букв і цифр після «facebook.com/» і буде нікнеймом. Якщо логін не встановлювався окремо, для входу використовується адресу електронної пошти або номер телефону.

З телефону

З програми можна провести повне видалення, але можна приховати доступ до інформації і провести деактивацію. Такий варіант підійде, якщо потрібно терміново обмежити доступ до свого профілю. Після деактивації при першій можливості можна зайти з комп’ютера і провести видалення облікового запису.

Як видалити сторінку, аккаунт на Facebook, видалення бізнес сторінкиУ додатку можна тільки деактивувати аккаунт.

Деактивація облікового запису програми на мобільному виконується наступним чином:

  1. Зайти в програму.
  2. Клікнути на значок у вигляді трьох смужок у кутку сторінки.
  3. Вибрати «Параметри», потім – «Account settings».
  4. Клікнути по «Security».
  5. Вибрати «Deactivation and Deletion», після чого – «Deactivation».

Після цих дій доступ до профілю буде обмежений. Провести повне видалення з мобільного можна, якщо використовувати браузерную версію «Фейсбуку». Порядок дій буде таким же, як і з комп’ютера.

У комп’ютері

Для видалення запису з ПК виконуються наступні дії:

  1. Зайти в «Фейсбук».
  2. Перейти по ссылке facebook.com/help/delete_account.
  3. Відкриється вікно, в якому потрібно натиснути «Delete my account».
  4. Ввести пароль і капчу, натиснути «ОК».

Це можна провести і через налаштування. Потрібно вибрати «Налаштування облікового запису», потім – «Деактивація і видалення», після чого – «Видалення». «Фейсбук» запропонує завантажити дані профілю, т. к. після повного видалення вони будуть недоступні.

Після виконання всіх дій дається 14 днів до повного очищення інформації. Після 2 тижнів обліковий запис повністю видалений без можливості відновлення.

Як позбутися від бізнес-сторінки

При видаленні запису забираються всі сторінки. Якщо потрібно деактивувати тільки бізнес-сторінку, виконуються інші дії. Існує ряд умов для проведення цієї процедури. Основне – всі послуги повинні бути оплачені. Якщо є мінусовий баланс, його потрібно спочатку закрити.

Читайте також:
Як заробити в facebook гроші за лайки — Інструкція

Порядок видалення бізнес-сторінки:

  1. Зайти на сторінку і натиснути угорі на «Settings».
  2. Вибрати «General», перейти за посиланням «Delete page» в самому низу.
  3. Клікнути по «Permanently delete».
  4. Слідувати простим інструкції.

Виконувати такі дії може тільки адміністратор сторінки.

Довідка «Фейсбуку»: вимкнути і видалити обліковий запис

Деактивація істотно відрізняється від повного видалення. Якщо тимчасово обмежити доступ до профілю, його можна активувати в будь-який момент. При повному видаленні немає можливості повернути облікового запису і його даних. При деактивації друзі бачать ім’я користувача у списку контактів, але хроніка вже недоступна. Після відновлення ніяка інформація не втрачається. При видаленні стираються всі дані, включаючи листування, але вона залишається у співрозмовників.

Деяка інформація зберігається на Facebook ще протягом 90 днів, але вона недоступна власникові та іншим користувачам.

Моя довідка - Корисні поради