Відключення, видалення і збереження даних профілю Facebook після смерті

Вимкнення (відключення) облікового запису

У чому різниця між відключенням і видалення облікового запису

Якщо Ви вимкніть ваш обліковий запис Facebook:

  • Ваша Хроніка профілю, відразу ж зникне з Facebook;
  • Інші користувачі Facebook не зможуть шукати Вашого аккаунта на сайті. Однак, деяка інформація, наприклад, список відправлених Вами повідомлень, можуть бути помітним для інших людей;
  • Інформація, що міститься в стрічці часу (друзі, фото, інтереси і т. д.) буде збережена на випадок Вашого повернення в число користувачів Facebook. Коли ви вирішите повторно активувати свій обліковий запис, дані повернуться на Вашу сторінку.

Багато людей тимчасово призупиняють дії облікового запису і хочуть, щоб їх Хроніка була знову доступна в момент повернення на сайт. Ця опція є гнучкою і дозволяє залишити соціальну мережу і повернутися до неї в будь-який момент.

Якщо ви видалите свій рахунок:

  • Ви не будете мати можливість відновити доступ до свого аккаунту;
  • Більшість особистих даних, пов’язаних з ним буде видалений з бази даних соціальної мережі. Це включає в себе таку інформацію, як Ваш адресу електронної пошти, поштову адресу та ім’я користувача. Деякі з персональних даних можуть залишатися на сайті, наприклад Ваше ім’я та прізвище;
  • Копії деяких матеріалів (фотографій, нотатки тощо) можуть залишатися на серверах з технічних причин, але вони будуть повністю недоступні для осіб, що користуються Facebook, і їх зв’язку з ідентифікаторами інформації, будуть видалені.
Читайте також:
Чи можна побачити гостей сторінки в профілі на Фейсбук

Як відключити обліковий запис Facebook

Щоб відключити обліковий запис:

  1. Натисніть меню «Налаштування облікового запису» в правому верхньому кутку будь-якої сторінки Facebook;
  2. Виберіть Налаштування облікового запису;
  3. Виберіть розділ Безпеку у меню, розташованому ліворуч;

    Відключення, видалення і збереження даних профілю Facebook після смерті

  4. Натисніть кнопку Вимкнути обліковий запис.

Якщо видалити свій аккаунт, ваша Хроніка і всі відомості пов’язані з нею негайно зникнуть з Facebook. Користувачі Facebook не зможуть шукати вашого аккаунта на сайті і переглядати вашу інформацію.

В той час, як після відключення вашого аккаунта можна в будь-який момент повернутися до спільноти на Facebook, увійдіть в нього за допомогою адреси електронної пошти та пароля. Ваша вісь часу буде повністю відновлена (разом зі списками друзів, фотографіями, захопленнями тощо).

Пам’ятайте, що при повторної активації облікового запису, ви повинні мати доступ до адреси електронної пошти, що подається під час входу в систему.

Видалення облікового запису Facebook

Яким чином видалити обліковий запис

Якщо видалити свій рахунок, Ваша вісь часу, відразу ж зникне з Facebook. Інші користувачі Facebook не зможуть Тебе знайти, хоча деякі дані, наприклад, надіслані Вами повідомлення можуть відображатися для деяких людей. Інформація на стрічці профілю, така як, наприклад, друзі, фотографії, інтереси і т. д., будуть збережені на випадок Вашого бажання повернутися до числа користувачів Facebook.

Якщо ви вважаєте, що ви не будете більше використовувати Facebook, ви можете запросити видалення облікового запису. Пам’ятайте, що ви не будете мати можливості повторної активації вашого облікового запису і відновлення будь-якого доданого вами змісту або інформації. Перед відправкою запиту варто завантажити копію своїх даних з Facebook. Для того, щоб видалити обліковий запис назавжди, без можливості відновлення його в майбутньому, увійдіть в неї, а потім заповніть цю форму.

Читайте також:
Як прив'язати акаунт гри до фейсбуку ? - Відповідь

Що буде з аккаунтом після запиту на вилучення

Після відправлення запиту на видалення облікового запису Facebook не потрібно ніяких додаткових дій з вашого боку. Система уповільнює процес видалення на той випадок, якщо користувач змінив свою думку і не передумав на постійній основі видалити свій аккаунт.

Зверніть увагу, що повторний вхід в систему Вашого аккаунта призведе до скасування запланованої прохання про його видалення.

Збереження записів: статус «в пам’ять»

Що означає статус «в пам’ять»

Після смерті користувача можна призначити облікового запису статус «В пам’ять» для захисту її конфіденційності. Після присвоєння тимчасової шкалою статусу «В пам’ять», система соціальної мережі буде як і раніше дотримуватися налаштування конфіденційності облікового запису і вводить додатковий захист, щоб захистити його.

Як повідомити про смерть користувача Facebook

У відповідності з правилами Facebook, статус «В пам’ять» присвоюється записів усіх померлих користувачів. В рамках захисту конфіденційності померлого, адміністрація мережі не зможе надати нікому дані для входу в рахунок. Однак після присвоєння статусу «В пам’ять» вживаються заходи для його захисту.

Щоб призначити профілю статус «В пам’ять», зв’яжіться з адміністрацією соціальної мережі.

Видалення облікового запису: Члени сім’ї можуть, після підтвердження спорідненості, відправити запит на видалення облікового запису близької людини з сайту.

Моєму профілю присвоєно статус «В пам’ять»

Facebook надає користувачам можливість відзначити користувачів, які пішли. Після смерті користувача, як правило, облікового запису присвоюється статус «В пам’ять». Надання їй статусу «В пам’ять» забороняє вхід в обліковий запис.

Якщо ваш аккаунт отримав статус «В пам’ять» і ви не можете отримати до нього доступ, зв’яжіться зі службою підтримки.

Примітка: Повернути Вам доступ до облікового запису можливо тільки після підтвердження, що ви є людиною, ім’я і прізвище якого зареєстровано в обліковому записі.

Моя довідка - Корисні поради