Способи видалення друзів у Facebook через комп’ютер або телефон

Фейсбук – популярна соцмережа, де безліч людей реєструються з метою спілкування. Можна відшукати тут старих приятелів і познайомитися з новими людьми. Але в деяких випадках виникає необхідність припинити спілкування. Про те, як видалити друзів з Фейсбуку, повинні знати всі, хто інтенсивно спілкується в соціальній мережі.

Як видалити із друзів

Для видалення акаунтів зі списку друзів причини можуть бути різними. Наприклад, людина без попиту засмічує чужу стіну власними записами, нав’язливий у спілкуванні, неприємний для власника аккаунта.

Способи видалення друзів у Facebook через компютер або телефонПроцес видалення друзів з соціальної мережі “Фейсбук”.

Щоб видалити небажаний співрозмовника, слід вчинити так:

  1. Виконати вхід в обліковий запис Facebook.
  2. У верхній частині вікна розташований рядок пошуку. У ній треба набрати ім’я користувача. Система видасть результати пошуку – всі акаунти з таким же даними. Ті, що є у користувача в друзях, з’являються в числі перших у списку.
  3. Тепер треба зайти в профіль людини.
  4. У верхній частині екрана в правому куті розташована вкладка «Друзі». Для продовження треба зайти в неї.
  5. Відкриється контекстне меню, в якому треба вибрати рядок «видалити з друзів».

Після виконання всіх дій людина зникає з цього пункту. Він побачить оновлення, які з’являються на вашій сторінці, але написати коментар чи вести діалог в особистих повідомленнях вже не зможе.

Як відписатися від одного

Якщо користувач не збирається виключати людину зі списку друзів, але не бажає бачити його оновлення, знадобиться виконати такі дії:

  1. Зайти в свій аккаунт.
  2. Знайти через пошуковий рядок потрібну сторінку.
  3. З правого боку зверху розташована кнопка з написом «Ви підписані».
  4. При натисканні на кнопку відкриється список дій, треба вибрати внизу потрібний пункт і відписатися.
Читайте також:
Як у Фейсбук додати в друзі | Запит в друзі надіслати/скасувати

Якщо зробити все правильно, жодне повідомлення з облікового запису цієї людини вам більше не надійде.

Повідписуємося від кількох людей одночасно

При бажанні можна відмовитися відразу від декількох людей.

Поетапно процедура виглядає так:

  1. На своїй сторінці праворуч у кутку слід знайти перевернутий трикутник і натиснути на нього.
  2. З’явиться меню, в якому треба вибрати налаштування для новинної стрічки.
  3. Вибирайте в меню скасування підписки на людей для приховування публікацій.
  4. Відзначайте всі імена, чиї новини не хочеться більше бачити. Натисніть напис «Готово».

Способи видалення друзів у Facebook через компютер або телефонМасова відписка від оновлень в стрічці.

Новини людей, яких ви зазначили, більше не будуть відображатися у стрічці. Не знадобиться проводити ті ж дії для кожного з небажаних осіб – можна видалити всіх разом.

Після закінчення процедури сповіщень з віддалених сторінок більше не надійде.

Переклад одного в список просто знайомих

Серед доступних опцій є й така, як переміщення аккаунта в список знайомих.

Такий статус переводить людину в самий низ стрічки новин, і його оновлення не будуть видні. Щоб виконати процедуру, треба зайти в свій профіль в мережі Фейсбук.

Після цього дії мають бути такими:

  1. З допомогою рядка пошуку відшукайте потрібний обліковий запис.
  2. Над вкладкою «Повідомлення» розташовується кнопка, на яку треба натиснути.
  3. У меню вибрати пункт «Знайомі».

Виконується швидкий переклад користувача в інший список.

Видалення одного через телефон

Якщо для виходу в соцмережу частіше використовується мобільний телефон, видалення краще проводити з нього. Для цього треба відкрити програму і натиснути на значок свого аватара, щоб увійти в профіль.

Незалежно від того, яка версія смартфона використовується, під час перегляду сторінки вниз виникає пункт «Друзі». Відшукавши його, треба пройти по посиланню «Дивитися усіх». Після виявлення потрібного користувача натиснути кнопку «Друзі» навпроти неї і вибрати у випадаючому списку видалення.

Читайте також:
Редагування дати народження в профілі на Фейсбук

Ці дії допомагають назавжди видалити людини з своїх контактів у Фейсбуці. Зміни можна подивитися, оновивши вкладку зі своїм профілем.

Моя довідка - Корисні поради