Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook

Яким чином видалити мітку на Facebook

Наведіть курсор на подію і натисніть на значок Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook і виберіть у спадному меню пункт Поскаржитись/видалити мітку. У контекстному меню ви можете видалити тег або попросити людину, яка додала в пост, видалити його.

Ви також можете видалити теги з декількох фотографій одночасно:

  1. Перейдіть до журналу активності.
  2. Натисніть Фотографії в лівій колонці.
  3. Виберіть зображення, з яких потрібно видалити теги.
  4. Натисніть Поскаржитись/видалити мітки вгорі сторінки
  5. Натисніть Видалити теги з фотографій для того, щоб підтвердити дію.

Віддалені мітки більше не будуть видні в пості або на фото, але даний пост або фотографія, залишаються видимими для користувачів, яким були надані.

Користувачі можуть переглядати посаду або фотографію, наприклад, у стрічці новин або в результатах пошуку. Щоб повністю видалити цей матеріал на Facebook, запитайте про це людину, який його опублікував.

Як підтверджувати теги до публікації

Перегляд тегів – це опція Facebook, яка дозволяє стверджувати і відхиляти теги, додані користувачем до повідомлень. Якщо включити цю функцію, всі теги додані іншими особами до ваших фотографій і постам, будуть видні тільки після схвалення вами.

Щоб ввімкнути Перегляд міток:

  1. Натисніть на значок Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook в правому верхньому кутку будь-якої сторінки Facebook і виберіть Параметри.
  2. В лівій колонці натисніть Хроніка та відмітки.
  3. Знайдіть значення Надсилати на розгляд позначки, які інші користувачі роблять у ваших публікаціях перед тим, як вони з’являться на Facebook? і виберіть Змінити в правому верхньому куті рамки.

    Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook

  4. Виберіть у спадному меню Включено.

Якщо опція Перегляду відміток ввімкнено, то Ви будете отримувати сповіщення кожен раз, коли з’явиться повідомлення про підтвердження. Ви можете прийняти або проігнорувати прохання про прийняття мітки.

Пам’ятайте: Якщо підтвердити оцінку, якої позначений людина, він і його друзі зможуть побачити ваш пост. Якщо ви не хочете, щоб ваш пост був видний для друзів, позначеного людини, цей параметр можна налаштувати. Просто натисніть на значок вибору аудиторії з назвою події, виберіть настройки і вимкни Друзі, позначених людей і гостей заходу.

Як заблокувати іншим можливість публікації

Тільки Ви і ваші друзі можете публікувати повідомлення на вашій Хроніці Facebook. Щоб заборонити друзям розміщувати пости в вашій стрічці:

  1. Натисніть на значок Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook в правому верхньому кутку будь-якої сторінки Facebook і виберіть Параметри.
  2. В лівій колонці натисніть Хроніка та відмітки.
  3. Знайдіть значення Хто може публікувати матеріали в вашій Хроніці? і виберіть Змінити в правому верхньому куті рамки.

    Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook

  4. Виберіть Тільки я з випадаючого меню.

Примітка: ваші друзі зможуть коментувати видимі для них повідомлення (наприклад, фотографії надані вами друзям на осі часу).

Як включити підтвердження інформації в стрічці

Затвердження інформації в Хроніці особистої сторінки Facebook дозволяє контролювати зміст повідомлень, в яких ви відзначені і які повинні з’явитися у вашій стрічці. Пам’ятайте, що повідомлення, на яких Ви відзначені, можуть відображатися у стрічці Новин, пошуку і інших місцях на Facebook.

Якщо люди, які не є вашими друзями, відзначили Вас у пості, він автоматично приєднується до вашої Хроніці. Якщо ви бажаєте підтверджувати позначки своїх друзів, ви можете включити опцію перевірки інформації в Хроніці для всього змісту.

Щоб увімкнути функцію Підтвердження інформації в Хроніці:

  1. Натисніть на значок Додаткові параметри конфіденційності публікацій на Facebook в правому верхньому кутку будь-якої сторінки Facebook і виберіть Параметри.
  2. В лівій колонці натисніть Хроніка та відмітки.
  3. Знайдіть варіант Надсилати на розгляд позначки, зроблені друзями, перед їх публікацією в вашій Хроніці? натисніть Змінити праворуч.
  4. Виберіть у спадному меню Включено.
Читайте також:
Реєстрація вк через фейсбук без номера - Інструкція
Моя довідка - Корисні поради