Деактивувати Facebook — Інструкція

Як відомо, реєстрація в будь-якій соціальній мережі – справа добровільна. Вийти з числа учасників також можна в будь-який момент за своїм бажанням. У фейсбуці для цього передбачено дві процедури: безповоротне видалення і тимчасова деактивація.Деактивувати Facebook — Інструкція

Сьогодні розберемо, що означає деактивувати facebook акаунт і в яких випадках це може знадобитися.

Що це — введення

Деактивація – це тимчасовий стан облікового запису на фейсбуці, коли він недоступний для перегляду іншим користувачам і в ньому відключені всі основні функції. Така опція передбачена для особистих та рекламних акаунтів, а також облікових записів в месенджері.

Ви можете деактивувати який-небудь зі своїх профілів якщо він тимчасово не використовується, є бажання відпочити від нав’язливої спілкування і сховатися від сторонніх очей.

З боку це буде виглядати так само, як якщо б ви пішли з соціальної мережі, з однією лише різницею: у будь-який момент можна повернутися і продовжити роботу в своєму старому записі. Вас будуть бачити тільки ваші друзі в своїх списках своїх друзів, але переглянути профіль вони не зможуть

Для Профілю

На комп’ютері:

Щоб прибрати особистий профіль з фейсбуку на час, необхідно:

  1. Увійти в соціальну мережу під своїми обліковими даними.
  2. Кликнути по значку ? зверху праворуч.
  3. Вибрати «Налаштування».Деактивувати Facebook — Інструкція
  4. У лівому стовпці вибрати розділ «Ваша інформація на Facebook», потім праворуч відкрити «Деактивація і видалення».Деактивувати Facebook — Інструкція
  5. Тут необхідно вибрати одне з двох рішень: або деактивація безповоротне видалення. Відзначте потрібний пункт і натисніть «Продовжити».
  6. Для завершення необхідно ввести свій пароль від фейсбуку.

 

У мобільному додатку:

Тепер розглянемо, як деактивувати профіль в додатку для мобільних пристроїв:

Читайте також:
Інструкція — змінити нікнейм в фейсбук

1. Відкрийте програму, торкніться значка ?.Деактивувати Facebook — Інструкція

2. Виберіть «Налаштування».Деактивувати Facebook — Інструкція

3. Прокрутіть вниз, до розділу «Ваша інформація на Facebook».

4. Відкрийте пункт «Управління аккаунтом».Деактивувати Facebook — Інструкція

5. Торкніться «Деактивація і видалення», потім виберіть, що потрібно зробити: деактивувати або повністю видалити.Деактивувати Facebook — Інструкція

6. Натисніть «Продовжити», введіть пароль і підтвердіть.

Що хорошого:

Будьте уважні, вибираючи спосіб, так як деактивувати акаунт у фейсбук тимчасово – це абсолютно не небезпечно. Деактивувати Facebook — Інструкція

Ви в будь-який момент зможете увійти в соц.мережу або будь-який інший сайт, де ви зареєстровані через фейсбук, і тим самим відновити свій профіль. Безповоротне видалення несе зовсім інші наслідки. Якщо ви не скасуєте цю процедуру протягом 20 днів, ваш профіль буде повністю видалений, разом з месенджером і всіма даними. ?

 

Мессенджер

Після того, як ви проведете деактивацію свого профілю, Messenger буде працювати як і раніше. Користувачі зможуть знайти вас в цьому сервісі по імені та відправити вам особисті повідомлення. Якщо листування теж тимчасово не потрібна, робимо так:

  1. Відкрийте програму Messenger.
  2. Торкніться свого аватара у верхньому кутку праворуч.Деактивувати Facebook — Інструкція
  3. Торкніться «Юридична інфо».Деактивувати Facebook — Інструкція
  4. Вибрати «Деактивувати мессенджер», потім підтвердьте своє рішення.

Чому даної кнопки немає ?

Увага: перед тим, як деактивувати месенджер, ви повинні вимкнути свій фейсбук профіль, без цього функція буде недоступна !!!

Деактивувати Facebook — Інструкція

Тепер ніякі повідомлення не потурбують вас до тих пір, поки ви не виконаєте вхід в програму зі своїми логіном та паролем. Після цього можна продовжувати користуватися месенджером як зазвичай.

 

Рекламний кабінет

Варто ? :

Деактивація рекламного облікового запису тягне за собою закриття всіх оголошень, ви не зможете запустити знову і створити нові. Тому, якщо є необхідність зберегти будь-які покази, можна припинити тільки окремі групи оголошень, не відключаючи весь кабінет.

Читайте також:
Умови створення аккаунта в системі PayPal – обмеження на кількість рахунків

Опція доступна як в Ads Manager, так і в Business Manager.

Для початку розберемо, як деактивувати рекламний акаунт у фейсбук Ads Manager:

  1. Відкрийте налаштування https://www.facebook.com/ads/manager/account_settings/information.
  2. Прокрутіть сторінку вниз, натисніть по рядку «Деактивувати рекламний аккаунт».Деактивувати Facebook — Інструкція
  3. З’явиться вікно довідкової служби, де описані всі наслідки цієї операції. Також тут необхідно зазначити причини свого рішення і підтвердити його.

Увага: зробити це може тільки адміністратор.

Як швидко ? :

Тепер з вашого акаунту у першу чергу спишеться заборгованість (якщо вона є) і будуть видалені дані прив’язаних карт (це займе до 2-3 днів, якщо виникнуть проблеми з оплатою, деактивація не буде завершена до повного погашення боргу).

Якщо спосіб оплати не доступний, додайте новий, щоб погасити борг і завершити деактивацію.

На відміну від призупинення дії особистого профілю (яка відбувається моментально), для рекламного облікового запису, потрібно деякий час. Протягом цього періоду, поки проводиться перевірка, ви можете скасувати деактивацію.

Чи можна повернути ?

  • Коли процес завершиться, повернути акк буде можна, натиснувши кнопку «Відновити».

Деактивувати Facebook — Інструкція

Для BM:

Тепер розглянемо аналогічний процес у системі Business Manager (ви повинні бути адміністратором BM і власником рекламного аккаунта):

  1. Перейдіть в розділ «Налаштування компанії» (клік по значку ? – «Налаштування» — «Налаштування компанії»).
  2. У лівому стовпці виберіть розділ «Рекламні акаунти».
  3. Клікніть по потрібному акку, потім за «троеточию» біля нього.
  4. Виберіть «Вимкнути».
  • Як і в Ads, процес завершиться лише за підсумками перевірки та після погашення всіх боргів.

Якщо ви використовуєте Business Manager, у нього може бути додано строго обмежена кількість рекламних акаунтів. Це число знаходиться в прямій залежності від витрат на рекламу. Тому, якщо ви хочете звільнити місце в BM, деактивувати деякі акки, зробити це не вийде.

Читайте також:
Перевірка тексту на зображення в фейсбук - Секрети

Деактивований кабінет буде як і раніше перебувати в загальному списку.

Моя довідка - Корисні поради