Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !

Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !Спілкуючись в соціальних мережах, ми часто навіть не уявляємо, що за люди знаходяться по ту сторону екрану. Навіть користувачі зі списку друзів можуть виявитися мало знайомими людьми. Почавши спілкування, буває важко його припинити, тому доводиться приймати крайні заходи: на допомогу приходить чорний список, така можливість є і в фейсбук.

Дізнаємося, як це працює і як користуватися цією функцією…………..

Як працюють блокування

В офіційній термінології facebook немає такого поняття, як «чорний список», тому нові користувачі соціальної мережі часто не можуть і не можуть з’ясувати, де саме в фейсбуці знайти чорний список і як з ним працювати.

Види:

У налаштуваннях профілю є цілий розділ «Заблокувати», тут здійснюється управління наступними питаннями:

  1. Обмежений доступ – в цей список додають друзів, з якими не варто ділитися всіма своїми новинами і публікаціями.
  2. Блокування користувачів – це і є чорний список, тут можна заблокувати кого-небудь у фейсбук, подивитися хто був доданий раніше і розблокувати потрібних людей.
  3. Блокування повідомлень – обмеження вхідних повідомлень і дзвінків через месенджер.
  4. Блокування запрошень у додатку – додати програми, через які ніхто не зможе зв’язатися з користувачем або дізнатися про його дії в додатку.
  5. Блокування сторінок – обмеження взаємодій зі сторінками.

Як видно, фейсбук дозволяє встановлювати різні обмеження, як радикальні, так і «м’які». Доступно блокування і користувачів, і сторінок.

 

Рендомний цікавий факт Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися ! Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися ! — хто знає про морозиво Fb ??? — Розкажіть в коментах….

Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !

Як заблокувати

Що це дає:

Людина, доданий в чорний список, більше не зможе:

  • переглядати ваш профіль;
  • бачити ваші нові публікації;
  • відзначати вас на фото або на спільних заходах;
  • відправляти повідомлення і залишати коментарі;
  • додавати вас у друзі.
Читайте також:
Як відключити повідомлення на Фейсбук на телефон

Якщо ви знаходитеся з заблокованим людиною в одній групі або грі, на полях даного співтовариства спілкування припинити не можна. Якщо чоловік, який опинився у чорному списку, раніше був доданий в друзі, він буде видалений. При блокуванні користувачеві не відправляється жодних повідомлень про це.

Інструкція:

Отже, зваживши всі за і проти, можна приступити до самої процедури блокування. Для того, щоб додати людини в чорний список на фейсбуці, потрібно:

Варіант 1 — Через налаштування свого профілю

  1. Увійти в особистий профіль, натиснути на значок «Стрілка вниз» у правому верхньому куті.
  2. Вибрати «Налаштування». Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !
  3. У вікні, що відкриється в правому стовпці натиснути «Блокування».
  4. У полі «Блокування користувача» в рядок ввести ім’я профілю на фейсбуці або адресу електронної пошти цієї людини.Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !
  5. Система вибере всі збіги по імені, необхідно відшукати серед них потрібний профіль.
  6. Натиснути синю кнопку «Заблокувати».

 

Варіант 2 — Через профіль людини.

  1. Знайти потрібний профіль (для цього можна скористатися рядком пошуку).
  2. У правому нижньому кутку фото обкладинки, поруч із кнопкою «Повідомлення» натиснути на значок «три Крапки».Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !
  3. Вибрати «Заблокувати».
  4. В інформаційному вікні будуть описані всі наслідки блокування, а також буде запропоновано не діяти радикально і зробити «Перерву у стосунках». Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися ! Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися ! Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !
  5. Якщо рішення прийнято остаточно, натиснути кнопку «Підтвердити».

 

Що означає перерву у стосунках

Якщо немає гострої необхідності різко обривати спілкування, фейсбук надає можливість зменшити кількість інформації про цю людину в соціальній мережі. Перерва у відносинах можливий тільки для користувачів, внесених до списку друзів.

Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !

Вони як і раніше залишаться в цьому статусі, але можна настроїти наступні параметри:

  • кількість інформації від певних людей у своїй стрічці;
  • доступ конкретних користувачів публікуються новим матеріалам;
  • доступ конкретних користувачів до старих публікацій.
Читайте також:
Як на Facebook знайти друзів і додати в свій профіль

Якщо людина дуже активно веде свій профіль і публікує занадто велика кількість нецікавих постів, не обов’язково блокувати його повністю.

Результат:

  1. Можна залишитися друзями, але при цьому убезпечити себе від потоку зайвої інформації.
  2. При цьому фейсбук не зробить ніяких повідомлень про ваших діях.

 

Як зняти блокування

Додати в чорний список – кардинальна міра, але не є остаточною і безповоротною. Є можливість передумати і все повернути.

Розберемося, як прибрати з чорного списку профіль у фейсбук:

  1. Перейти в налаштування свого профілю.
  2. Вибрати розділ «Заблокувати».
  3. У полі «Блокування користувачів» можна побачити свій створений раніше в фейсбук чорний список, знайти потрібне ім’я і натиснути кнопку «Розблокувати».

Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !

Повторна блокування для цього профілю стане доступна через 48 годин.

Якщо до блокування цей чоловік був у списку друзів, після її відміни необхідно буде відправляти новий запит для відновлення дружби.

Хто заблокував вас

Тепер всі питання, що стосуються обмежень і блокувань інших людей зрозумілі. Але інші користувачі можуть також створювати в фейсбук чорний список, як дізнатися, хто не бажає спілкування з вами? Якщо не вдається відшукати в мережі чий профіль, це може означати, що цей користувач заблокував вас або пішов з соціальної мережі.

Ознаки:

Щоб прояснити це питання, можна поступити наступним чином:???

    1. Скористатися рядком пошуку, якщо система знаходить людини по імені і він відображається у вкладці «Все», але його немає у вкладці «Люди», це означає, що він вас заблокував або встановив більш жорсткі настройки конфіденційності. Чорний список у фейсбуці, де він і як подивитися !
    2. Спробувати переглянути профіль – якщо це не вдається зробити, значить ви заблоковані. Якщо видно обмежена інформація – встановлено високий рівень конфіденційності.
    3. Якщо пошук не дає жодних результатів, потрібний профіль можна відшукати у спільних друзів.
    4. Якщо з даним користувачем раніше велася переписка через месенджер, можна знайти її у себе в списку повідомлень і натиснути на значок «i» у правому верхньому куті вікна листування. Якщо в розділі «Профіль на фейсбук» відсутнє посилання на даний профіль, швидше за все, вас заблокували або він видалений з мережі.
Читайте також:
Помилки вводу логіну користувача і скидання пароля при вході на Facebook

Фейсбук не розкриває всю інформацію про своїх користувачів, особливо якщо вони самі цього не хочуть. Тому єдиний точну відповідь на це питання можуть дати загальні друзі або сам чоловік, який імовірно міг вас заблокувати.

Точно так само, якщо ви захочете заблокувати когось, це буде відомо тільки вам і фейсбуку…….

Моя довідка - Корисні поради