Чому Facebook заблокував відправку повідомлень і запити на додавання в друзі

Блокування мають тимчасовий характер. На Facebook, поширюються правила і процедури, спрямовані на запобігання поведінки, що інші користувачі можуть розглядатися як неприпустиме або порушує правила.

Якщо на ваш аккаунт наклали цей тип блокування, ви можете увійти в Facebook, але можливість використання деяких функцій може бути заблокована.

Чому Facebook заблокував відправку повідомлень і запити на додавання в друзі

Заблокували запити на додавання в друзі

Соціальна мережа Facebook – це місце, де Ви можете зв’язатися з відкритими обличчями, наприклад, з друзями, родиною, колегами зі школи або з роботи.

Якщо Вам заблокували можливість надсилати запити на додавання в друзі, це може бути викликане відсутністю відповідей на багато з ваших запрошень та позначенням їх, як спам. Це блокування не дозволяє також відправляти повідомлення людям, які не підтвердили додавання в друзі. Це обмеження має тимчасовий характер.

Заблокували відправлення повідомлень в Facebook

Якщо Вам заблокували можливість відправки повідомлень на сайті Facebook, це може бути пов’язано з недавньою розсилкою великої кількості повідомлень або інцидентом небажаного контакту з користувачем Facebook. Блокування ці мають тимчасовий характер і можуть тривати від декількох годин до декількох днів.

Пам’ятайте, що при включенні цього обмеження потрібно надсилати запити на додавання в друзі і повідомлення тільки тим людям, яких ви знаєте особисто. В іншому випадку, на Вашу обліковий запис можуть бути накладені додаткові обмеження.

Мені заблокували функції сайту Facebook

На Facebook, поширюються правила і процедури, спрямовані на запобігання поведінки, які інші користувачі можуть розглядатися як неприпустиме або порушує правила.

Навіть якщо це не було вашою метою, систем може вирішити, що опублікований Вами матеріал порушив наші стандарти або функція була використана багато разів протягом короткого часу.

Читайте також:
Електронна пошта Фейсбук: як прив'язати, змінити, додати

Ось що ви повинні знати про блокування функцій:

  • Обмеження має тимчасовий характер і може тривати від кількох годин до кількох днів.
  • Спроба використання функції, протягом строку дії блокування може продовжити термін блокування.
  • Адміністрація мережі не знімає блокування ні під яким приводом, ви повинні проявити терпіння і утримуватися від використання цієї функції під час очікування на термін дії блокування.
  • Коли відновитися можливість використання функції необхідно істотно зменшити частоту виконання цих дій або взагалі їх припинити. Подальше зловживання функціями веб-сайту може призвести до постійної блокування аккаунту.
Моя довідка - Корисні поради