Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Соціальні мережі настільки глибоко увійшли у всі сфери нашого життя, що останнім часом набирає популярність зворотне явище – відмова від соціальних мереж. Люди не встигають вести сторінки скрізь і відразу, бажають сховатися від сторонніх очей, а може бути, просто беруть участь у новому челленджері — проживи без віртуального спілкування.

У будь-якому випадку, буде не зайвим знати, чи є можливість стерти сліди Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди свого перебування в фейсбуці і піти з сайту назавжди……..

2 способи це зробити

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Часто люди приймають рішення видалити акаунт зопалу, на тлі сварки з друзями або просто від втоми і перенапруги.

Творці фейсбуку передбачили два варіанти виходу з мережі: ???

  1. Тимчасова деактивація. Профіль перестає працювати до тих пір, поки користувач не вирішить повернутися і відновити його. При цьому зникають будь-які згадки в хроніці та результатах пошуку, але залишаються надіслані повідомлення друзям.
  2. Повне видалення профілю. Дані видаляються повністю безповоротно. Залишаться повідомлення користувача у друзів.

 

Стираємо

Через мобільний додаток:

Робиться це в 2 простих кроки……???

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

От і все Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

 

Заходь в нашу відеотеку Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди — http://7facebook.ru/privacy-policy/

 

Через браузер позбавляємося від всього облікового запису

Додаток для будь-яких мобільних пристроїв не передбачає функцію повного видалення, тільки тимчасове блокування. Якщо знадобилося термінове видалення, а під рукою немає комп’ютера, є спосіб як видалити сторінку в фейсбуку самостійно з айфона назавжди.

  1. Зайти в будь-мобільний браузер.
  2. Перейти по ссылке www.facebook.com/help/delete_accountЯк видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди
  3. Далі система запропонує завантажити інформацію, яка збережена в профілі. Доступний вибір, за який період і які види даних зберігати (фото, відео, пости, друзі, лайки, листування тощо). Після того, як потрібні галочки будуть проставлені, натиснути синю кнопку «Створити файл». Через якийсь час на електронну пошту прийде повідомлення про готовність архіву, його можна буде завантажити на будь-який пристрій.
  4. Якщо немає потреби зберігати, 3-й пункт можна пропустити, натиснувши відразу «Видалити обліковий запис».
  5. Після введення пароля, підтвердити дію.
Читайте також:
Скільки важить Фейсбук – Відповідь

На повне видалення всіх даних про аккаунти, які могли залишитися в соціальній мережі фейсбук потрібно 90 днів. У перші 30 днів користувач ще може передумати.

Тоді необхідно увійти в фейсбук під своїм паролем і натиснути кнопку «Скасувати видалення». Якщо 30-денний строк вже пройшов, видалення завершиться в будь-якому випадку.

 

Процедура тимчасової деактивації

Якщо немає повної впевненості у своєму рішенні, краще для початку на час відключити обліковий запис. Щоб зробити це з айфона, потрібно:

  1. Зайти в мобільний додаток, на головній сторінці натиснути на вкладку, позначену трьома горизонтальними смугами.
  2. У меню, натиснути по рядку «Налаштування», потім перейти в «Налаштування облікового запису».
  3. Другий рядок буде «Безпека», після натискання відкриється меню «Параметри безпеки».
  4. У правому нижньому кутку натиснути кнопку «Вимкнути».
  5. Система попросить ввести пароль, після чого підтвердити дію.

 

Повна деактивація ?

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Як видалити сторінку в фейсбуку з айфона назавжди

Якщо користувач увійде на сайт під своїм паролем або скористається прискореної авторизацією на інших сайтах через фейсбук, аккаунт автоматично відновиться. Перед цим прийде запит на електронну пошту, де потрібно буде підтвердити свої дії.

Після деактивації профілю збережеться доступ до месенджера, їм можна користуватися як раніше. Якщо спілкування в месенджері також необхідно призупинити, порядок дій наступний:

  1. Увійти в месенджер.
  2. У лівому верхньому кутку натиснути на фото профілю.
  3. В меню вибрати «Юридична інформація та умови»
  4. Натиснути кнопку «Деактивувати мессенджер».
  5. Ввести пароль і підтвердити деактивацію.

 

Моя довідка - Корисні поради